Motivida_logo

Sagt om Åsa

”Åsa har genom sitt naturliga  förhållningssätt utifrån psykosyntesen, hjälpt mig att bli medveten kring mig själv och min historia. Hon har väglett mig att utforska och utveckla mina inre resurser genom sitt lugn och sina utforskande frågor. Åsa är inkännande och lyssnar aktivt. Och genom det har hon gjort passande övningar som synliggör det vi tillsammans kan arbeta med. Har det varit ett problem, har Åsa fått mig att vända på det och fått mig att se möjligheter istället.  Detta har gjort terapin och coachningen väldigt konkret och lätt att ta till sig. Efter varje besök hos Åsa har min motivation ökat för att göra den förändring och utveckling som jag egentligen vill och kan. Tack Åsa!”

                                                 Christine
"Åsa har coachat mig i nästan två år genom utmaningar i både privatlivet och på min arbetsplats. Hon har hjälpt mig få perspektiv och hitta nya tankebanor i mina invanda hjulspår och också fått mig att se mönster i mitt beteende och i vissa fall ändra dessa. Våra sessioner är efterlängtade tillfällen i vardagen för reflektion och coachning.!"
Ulrika
"Jag uppskattade mina coachingsamtal med Åsa mycket. Efter att ha arbetat brett inom olika typer av media behövde jag hjälp att sätta upp målen för min framtida karriär. Åsas sätt att lyssna och höra vad jag egentligen sa, hjälpte mig att själv lokalisera kärnan av vad jag vill och vad som är mina styrkor. Detta har gjort det lättare för mig att anta rätt utmaningar och säga nej till det som inte passar mig."
Malin
"Under en period kände jag mig osäker på min yrkesroll och var jag var på väg i mitt arbete. Genom rekommendationer sökte jag upp Åsa som nästan i ett års tid coachade mig. Genom samtalsstöd, ibland tuffa frågeställningar och konkreta uppgifter kunde jag hitta en bättre bild av mig själv, både som människa och yrkesman.
Därför ger jag Åsa mina starkaste rekommendationer som coach"

Billy
"Coachningen gav mig nya redskap, en tydligare bild av mig själv och vad jag vill. Jag fick snabbt förtroende för Åsa som coach, hon är trygg, varm och samtidigt vågar hon utmana där det behövs. Utifrån våra samtal tog jag tag i saker som handlade om att tydliggöra min arbetsroll och min syn på fortsatt karriär och personlig utveckling och välmående."
Linda
"Jag har haft Åsa som coach inom informations- och kommunikationsområdet, en bransch som hon är oerhört kunnig inom. Hon var ett mycket stort stöd för mig då jag, utan någon större erfarenhet, kom in i branschen. Förutom all sin expertkunskap är hon en fantastisk coach eftersom hon är engagerad, lyhörd och mycket stöttande. Tack Åsa för allt du har gett mig!"
Sofia
"Åsa har varit en bra  samtalsterapeut som på ett lättsamt och tydligt sätt guidat mig inom psykosyntesen. Hon har hjälpt mig att hitta min egen historia, mina sidor och min goda vilja. Hon har också fått mig att se psykosyntesens styrka och den har hjälpt mig att effektivisera min vardag på ett bra sätt genom att  se på världen genom nya "glasögon". 
Med sin breda erfarenhet från företagsvärlden har Åsa också, de gånger jag kört fast på jobbet, varit ett gott stöd och bollplank inom företagsutveckling.  
Hon är en lättsam och tydlig samtidigt som hon kan hitta djupet i dig när du är redo att utforska dig själv. 
Camilla
"För mig innebär modernt och framgångsrikt ledarskap att lyckas med konststycket att kombinera fantastiska resultat med medarbetarnas väl. Den chef som inser att det är människor som skapar resultaten och som ser potentialen i att öka motivationen, delaktigheten och kreativiteten hos kollegorna kan åstadkomma resultat långt över förväntan. Det kan Åsa – under min tid med henne som chef där hon även var min coach i perioder, växte jag både som yrkesperson och som människa, och jag är oerhört stolt över det resultat vi åstadkom tillsammans i gruppen".

Ylva
"När jag efter 23 år i samma bransch bestämde mig för att göra någonting helt annat behövde jag en coach som både var lyhörd, pushande och med båda fötterna på jorden vilket Åsa verkligen har. Under våra samtal har hon med sin lyhördhet hjälpt mig att se vilka mina styrkor är och givit mig verktyg att ta mig vidare och jag har uppskattat de konkreta uppgifterna jag har fått.

Åsa är otroligt varm och trygg som människa och jag känner strakt förtroende för henne som coach då hon inte heller viker undan för jobbiga frågor. Dessutom har hon glimten i ögat vilket jag uppskattar. Efter mina coachsamtal med Åsa känner jag mig alltid stark, glad och redo att ta nästa steg i min nya karriär."
Kicki
"Åsa har en fantastisk förmåga till lyhördhet. I vilket dilemma jag än stått inför har hon med stor kreativitet och värme hittat ett verktyg, en väg eller en uppgift som hjälpt mig vidare. Hon är närvarande, klok och inspirerande. Åsa är helt enkelt en mycket professionell coach och terapeut som jag verkligen vill rekommendera. "
Anna
""Åsa är som coach naturligt inlyssnande och inkännande.
Hon har en sällsynt blandning av säkerhet, systematik och kreativitet vilket gör att hon förmedlar trygghet och inspiration. Hennes vägledning har varit professionell och smidig och jag har både fått stöd, nya insikter och kraft."
Miriam


För ytterligare referenser inom digitala området och kommunikation se även Åsas LinkedIn-profil

MOTIVATION
Grunden till all förändring är vilja och motivation. Och en förmåga att se målet och samtidigt glädjas på vägen dit.
INSIKT
Nya insikter skapar vilja till förändring. När vi blir medvetna om våra beteenden och mönster utvecklas vi.
UTVECKLING
Att leva i nuet och och samtidigt vilja och våga utvecklas skapar energi och livslust.